Английски език

 

 

 

 

 

 

 

 

С обучението по Английски език, в Etnika.eu, Вие ще придобиете знания покриващи нивата А1, А2 и В1 по  Общата Европейска Езикова Рамка, както и модул Бизнес Английски.

 

Уроците вече могат да се посещават през таблет или мобилен тeлефон. За целта Вашето устройство трябва да потдържа "Flash" и да използвате слушалки. Почти всички устройства, които са базирани на операционната система "Android" поддържат технологията "Flash" и могат да бъдат използвани за достъп до нашите интерактивни обучения.

Урокът в дистанционното обучение е съставен от няколко части:

 - Речник на урока - ще Ви запознаем с думите, които предстои да използвате в урока. Добре е да ги препишете и научите за да може преподаването на урока да е разбираемо и ефективно.

- Урок -, ще изгледате видео материал, преподаван от учител, който ще Ви преведе по точките в текущия урок, както са в учебника и ще наблегне на точките, в които курсистите най-често имат затруднения.

- Упражнения - преподавателят ще Ви обясни какво трябва да направите и ще Ви включи интерактивно упражнение, което Вие ще направите на компютъра като маркирате правилните отговори, избирате правилните връзки между зададените текстове или избирате подходящи продължения на изреченията.

- Урок-упражнение - така-наречените уроци-упражнения са обособени единици с продължителност около 45 минути, чиято цел е да Ви върнат няколко урока назад и да Ви опреснят скоро-преподадените уроци. Тези Уроци-упражнения играят важна роля във възприемането и затвърждаването на вече придобитите знания.

 

 * Самоконтрол

С ново-интегрираната система за самоконтрол на отсъствията по всяко време ще знаете кои уроци са отчетени за посетени и кои предстои да бъдат прегледани, както и колко време Ви остава за преглед на текущата тема.